Team specials

Bij sportmeister.nl  zijn er verschillende mogelijkheden voor teams, verenigingen, clubs, bedrijven evenementen etc.
 
Prijzen
 
Bij grotere aantallen hanteert sportmeister.nl staffels met kortingen. Voor een aanvraag of meer informatie kun je kontakt opnemen met de servicedesk (servicedesk@sportmeister.nl). Wij staan je graag te woord ! 
 
Kleding: bedrukken of sublimatie
 
De sportkleding kan bedrukt worden op de traditionele manier bij de drukker. Indien gewenst verzorgt sportmeister.nl het bedrukken van de kleding inclusief alle bijbehorende communicatie en afstemming van de mogelijkheden en het gewenste resultaat.
Ook heeft sportmeister  de mogelijkheid om sportkleding direkt te laten bedrukken in de fabriek bij het kleuren van de betreffende stoffen (de bedrukking komt dan direkt “in” de stof). Dit proces heet sublimatie en heeft een aantal voordelen:
 
- logo’s (sponsoren, clubs, bedrijven), rugnummers, namen worden direkt meegenomen in het proces
  Er zijn dus geen additionele kosten meer voor het achteraf bedrukken van de kleding
- elk team kan zijn eigen logo’s hebben, of er kan bijvoorbeeld  een algemene sponsor voor de gehele jeugd benaderd worden (zonder extra drukkosten = hogere sponsorbijlage voor de club)
- je kunt een eigen ontwerp maken of dit laten verzorgen door het team van sportmeister.nl
 
Niet alleen shirts kunnen gesublimeerd worden; sportmeister heeft ook de mogelijkheid shorts, rokjes, sweaters, jacks, broeken etc. op deze manier vanaf de fabriek te laten maken.
 
Ballen op top niveau
 
Ook ballen worden door sportmeister direkt bij één van de grootste fabrikanten besteld. Hierbij is een constante kwaliteit het absolute uitgangspunt.
De voetballen voldoen aan alle kwaliteitsnormen ( bijvoorbeeld FIFA Approved/ Inspected) en deze kunnen uiteraard ook met het betreffende officiële kwaliteitslogo worden geleverd.
Het bedrukken van logo’s of zelfs een geheel eigen ontwerp behoort natuurlijk tot de mogelijkheden en is al mogelijk voor een geringe meerprijs van € 1,- per bal (minimale afname 50 stuks).
 
 
Servicedesk 

Betaalmogelijkheden