Sportsokken - DYO

Ontwerp zelf je sportsokken!

Design Your Own - Color Your Own

Inclusief logo's en/of teksten. Al vanaf 20 stuks!

ontwerp zelf je sportsokken

 

Eigen ontwerp: kies het artikel Design Your Own, en upload je eigen ontwerp met kleurindeling

 

Color Your Own: selecteer één van de bestaande ontwerpen en kies je eigen kleuren

 

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Clubkousen met logo, tekst of eigen ontwerp

Ontwerp zelf je sportsokken in de kleuren van de club met clublogo, sponsorlogo's of tekst: alles is mogelijk! Voor basketbal, fietsen, hardlopen, voetbal, hockey, volleybal, kortom voor elke sport hebben we sokken. Je kunt kiezen uit meer dan 70 kleuren! De enige beperking is de minimale bestelhoeveelheid, maar het is al mogelijk vanaf 20 stuks.

 

Hoe kan ik mijn eigen ontwerp sportsokken bestellen?

Ga naar het artikel Design Your Own, upload je ontwerp en volg de verdere stappen. Bij de volgende stappen kun je onder meer logo's uploaden, kleuren kiezen en bijvoorbeeld kiezen voor een meer "open" stof voor de voet voor extra ventilatie. Bij de laatste stap kun je bij de opmerkingen  

 

Kan ik ook gewoon logo kousen of kousen met mijn tekst bestellen?

Dat kan natuurlijk ook. Ga naar één van de ontwerpen die we gemaakt hebben en kies het ontwerp dat je wilt. Kies de gewenste kleuren en volg de stappen om je logo te uploaden, tekst toe te voegen etc.

 

Kan ik de kleuren laten afstemmen op het logo ?

Ja dat kan zeker. We controleren of de kleuren overeenkomen en geven het aan als er een andere optie is ter verificatie. Je kunt ook bij de laatste stap bij "opmerkingen" aangeven dat je wilt dat wij de best passende kleuren erbij zoeken.

 

Krijg ik een ontwerpschets ter verificatie?

Ja, je krijgt een ontwerpschets om de kleuren, de plaats van het logo en de plaats van de teksten te verifiëren en er zo zeker van te zijn dat de sok zo wordt zoals jij wilt.

 

Kan ik ook eerst een sample van mijn ontworpen sok ontvangen?

Ook dat is mogelijk. Er zijn echter wel kosten aan verbonden van € 65,-. Bij de laatste stap bij de opmerkingen kun je aangeven dat je een sample wilt ontvangen. We vragen dan de levertijd op van de sample bij de fabriek en sturen je de order hiervoor.

 

Van welk materiaal zijn de sokken gemaakt?

De sokken zijn gemaakt van duurzame en rekbare stof, geschikt voor intensief sporten en transpiratie absorberend en anti-bacteriëel. Materiaal van de hoge sokken: 60% nylon, 22% katoen en 18% spandex. Het voetbed is gemaakt van katoen en zorgt voor extra comfort. Indien gewenst kan ook gekozen worden voor volledig polyester (nylon, polyester en elasthan);dit kan bij de opmerkingen aangegeven worden. De sokken geven extra ondersteuning bij de voet en de enkel.

 

Wat is de levertijd van mijn ontwerp sportsokken?

Je ontvangt binnen één tot twee werkdagen het ontwerp ter finale goedkeuring. Daarna worden de sokken in productie genomen en gaan we ervoor zorgen dat ze binnen 15 werkdagen worden geleverd.

Veel plezier met het ontwerpen van je sokken! 

Team sportmeister

Betaalmogelijkheden